Sikerekben gazdag tanévet zártunk!

2018. július 09., 11:53

Június 28-án, az évzáró ünnepséggel hivatalosan is véget ért a tanév az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskolában. Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony számos igazgatói  dicséretet osztott ki tanulóinknak tanulmányi eredményeikért, versenyeken való részvételért és közösségi munkáért, példamutató magatartásért!Június 28-án, az évzáró ünnepséggel hivatalosan is véget ért a tanév az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskolában. Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony számos igazgatói  dicséretet osztott ki tanulóinknak tanulmányi eredményeikért, versenyeken való részvételért és közösségi munkáért, példamutató magatartásért!

Idén először két osztályunk érettségizett, Igali Zsuzsanna és Ruff-Fazekas Anna osztályfőnökök diákjai. Nyári Zsóka II/10. osztályába járó szakiskolásai is sikeres vizsgát tettek.
A Baptista Szeretetszolgálat Elnökségétől Pálmafa Díjat kaptunk, melyet Majorosi Györgyné, a szeretetszolgálat dunántúli területi igazgatója adott át Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszonynak. A díj egyfajta “szeretet díj”, és az az intézmény kapja, melyben példaértékű munka folyik, és kimagasló az együttműködés a diákok, szülők és a pedagógusok között.

Idén, a kimagasló munkáért járó Addetur Iskoláért Emlékérmet a következők kapták:

    Kékes Zalán Csaba – 12.I osztályos diák
    Hajdú Lászlóné Katalin – gazdasági vezető
    Izsák Dániel – kémia-biológia szakos tanár

A kiemelt fotón (balról): Hajdú Lászlóné, Kékesné Czinder Gabriella, Izsák Dániel

Sikerekben gazdag tanévet zártunk!