Hivatalos honlapunk: www.addeturiskola.hu++
2018. október 28., 09:21
Kedves Érdeklődők, Kedves Látogatóink! Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy az addetur.baptistaoktatas.hu honlapunkon lévő információk helytállóak, de minimálisak. Bővebb információkért, részletes és aktuális híreinkért látogassák hivatalos honlapunkat: www.addeturiskola.hu
Adatkezelési tájékoztató++
2018. augusztus 25., 10:59
A természetes személyek adatainak kezeléséről és az érintett személyek jogairól
Információk az új tanévre++
2018. augusztus 25., 10:53
Információk++
2018. július 09., 11:53
Addetur a szuperhősképző++
2018. június 19., 16:35
Aktuális állásajánlataink++
2018. május 19., 06:32
Idén három osztályunk ballagott!++
2018. május 12., 07:31
Május 5-én tartottuk a ballagást. Szép, meghitt és családias volt, mint általában az addeturos rendezvények. Az iskola is díszbe öltözött, akárcsak ballagó diákjaink: elegánsak, csinosak, szépek voltak!
Felvételi eredmények++
2018. április 27., 16:48
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Ezúton is értesítjük Önöket a 2018/2019-es tanévre szóló végleges felvételi eredményekről.
Segítsünk, hogy segíthessenek!++
2018. március 30., 07:55
A következőkben Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének levelét olvashatják.
Húsvétra hangolódás++
2018. március 30., 07:46
“B49-es húsvéti, zenéz áhítatot tartottunk az ADDETUR Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskolában.
Formabontó március 15-i megemlékezés++
2018. március 25., 12:28
Czakó-Radványi Piroska, Gácsi-Varga Mariann és Rónai Boglárka tanárnők megálmodták, majd meg is valósították az összes addeturos munkatárssal együtt azt a projektnapot, melynek keretében az 1848-49-es szabadságharcra emlékeztünk.
Karácsonyoztunk++
2017. december 21., 07:05
Biztosan mindenki azt gondolja, hogy az ő iskolai karácsonyi ünnepsége a legszebb, a legmeghittebb. Mi viszont meg vagyunk győződve arról, hogy az addeturos Karácsonyok egyedülállóan bensőségesek és szeretetteljesek: rólunk, nekünk szólnak.
Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája++
2017. november 08., 11:11
A Kormány az 1488/2016. (IX.2.) Korm. határozattal elfogadta Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiáját. A stratégia naprakész információkat tartalmaz az online gyermekvédelem területén alkalmazható jogszabályokról, védelmi lehetőségekről és a médiaműveltség növelését célzó programokról. A Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Terve VI/3. intézkedéséhez kapcsolódóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szociálpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárság elkészítette A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében című tájékoztató anyagot, amely oldalunkról is letölthető.
Nyílt napok novemberben++
2017. október 22., 06:35
017. november 7-től 10-ig (keddtől péntekig) minden nap nyílt napot tartunk. Kérjük Önöket, hogy részvételi szándékukat írásban történő regisztrálással jelezzék. A regisztrációkat csak 2017. október 24-től áll módunkban fogadni az addetur@baptistaoktatas.hu e-mail címen. A levél tárgya “Nyílt nap – regisztráció” legyen, valamint legyenek kedvesek feltüntetni, melyik napon és hányan látogatnak el hozzánk. A rendezvény forgatókönyve: 09:00 órától 10:00 óráig bemutatkozó előadás, 10:00 óra után óralátogatások. Szeretettel várjuk Önöket!
Kékesné Czinder Gabriella továbbra is az igazgatónk!++
2017. június 30., 08:16
Nagy örömmel tudatjuk, hogy Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony újabb 5 évre megbízást kapott a fenntartótól az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola vezetésére. Kinevezését a pedagógusok és minden addeturos dolgozó teljes mértékben támogatta. Munkájához sok sikert kívánunk! a kollégák
Fenntartói elismerés++
2017. június 30., 08:13
(részlet) Fenntartói értékelés a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy által fenntartott Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola nevelési-oktatási munkájáról: A szakmai munka eredményessége Az intézmény a feladatellátás tekintetében a pedagógiai programban megfogalmazottakat kiváló szinten és módon hajtotta végre. Az intézményegység kihasználtsága jó, az utóbbi években folyamatos növekedést mutat. A tanulók eredményei és a szülői visszajelzések folyamatosan visszaigazolják a jó szakmai munkát. Intézményvezető értékelése Az intézményi működést, szakmai irányítást, a gazdálkodást, feladatellátást, az intézményi dokumentumokat, valamint a tanulmányi eredményeket figyelembe véve, eredményesen, a pedagógiai programot jól hajtotta végre. A teljes dokumentum megtekinthető itt.
Érzékenyítés az Addeturban II.++
2017. június 30., 08:07
Látogatás az Addetur iskolában 2017. április 4-én négy kollégámmal és tizenhat diákunkkal látogattuk meg az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskolát. Az első órában tájékoztatást kaptunk az iskolában folyó munkáról. Egy gyógypedagógus kolléga elmondta, hogy az intézmény tandíjmentesen integrálja a sajátos nevelési igényű (mozgás-, látás-, hallássérült, autisztikus, problémás szociális háttérből érkező, pszichés zavarokkal küzdő stb.) diákokat – akadálymentes környezetben. Kiemelte, hogy munkájuk eredményeképpen olyan fiatalok, akikről már más lemondott, jó eredményeket érnek el a tanulásban, speciális megsegítéssel érettségi vizsgát tesznek, szakmájuk lesz.
Érzékenyítés az Addeturban I.++
2017. április 09., 21:38
Így írt az Addeturban tett látogatásukról a debreceni EURO Baptista Gimnázium tantestülete.
Ping-pong asztalt nyertünk a FODISZTÓL++
2017. március 25., 09:25
A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségéhez sikerrel pályáztunk ping-pong asztalra, melynek sajtónyilvános átadásáról a FODISZ honlapján megjelent írást olvashatják.
Miniszteri látogatás az Addeturban++
2017. március 22., 05:33
Varga Mihály a Pénz7 program keretében tartott előadást diákjainknak a pénzügyek, gazdálkodás témában, mely eseményről korábban már megjelent összefoglalónk. ...
A nemzetgazdasági miniszter volt a vendégünk++
2017. március 10., 18:35
Vendégünk volt Varga Mihály, aki a Pénz7 program keretében tartott előadást diákjainknak a pénzügyek, gazdálkodás témában. A nemzetgazdasági minisztert Kékesné Czinder Gabriella, az Addetur Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola igazgatója és Fóris Johanna, a MEREK igazgatója fogadták. A képek forrása Varga Mihály hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/VargaMihalyKepviselo/?fref=ts
Felvételi eredmények 2017++
2017. március 09., 21:13
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! A felvételi eredményeket a csatolt fájlban tekinthetik meg. A táblázatban a várólistán szereplő tanulók is felvételt nyerhetnek iskolánkba, amennyiben a szülők jelzik erre igényüket. Felhívjuk a figyelmet, hogy nagyon kevés betölthető hely maradt, így aki mindenképpen szeretne nálunk továbbtanulni, annak várjuk mielőbbi visszajelzését telefonon vagy e-mailben. Minden kedves felvételizőnek köszönjük, hogy iskolánkat választotta!
Köszönet a Victoria Alapítványnak++
2017. február 09., 06:02
Még tavaly sikerrel pályáztunk a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány kiírására, melynek eredményeként közel 700 forintot nyertünk. A KiroMED Zéta gerincnyújtó padot már korábban megvásároltuk, a Mowego guruló járássegítőt meg kellett rendelnünk, így arra egy kicsit várnunk kellett: végre az is megérkezett! Ezúton (is) és ismételten köszönjük az alapítványnak a támogatást, mindkét eszköz nagymértékben hozzájárul arra rászoruló tanulóink mozgásfejlesztéséhez.
Korlát lesz a kaputól a bejáratig++
2017. január 08., 19:25
Az új évre az első jó hírünk, hogy 150 ezer forintot nyertünk a Generali a Biztonságért Alapítványtól a Szimba pályázaton. Ebből az összegből korlátot építünk az iskola kapujától az Addetur főbejáratáig, hogy mozgásukban korlátozott tanulóinknak lehetőségük legyen a kapaszkodásra. Ezzel az „aprócska” fejlesztéssel intézményünk még biztonságosabbá válik!
Az Addeturba a Mikulás Amerikából jött! ++
2016. december 16., 05:13
Tom Oswald, Bob Buttler, Brett Bartlett, Ted Peacock baptista barátaink voltak azok, akik egyszer csak gondoltak egyet: miért ne ugorjanak át Budapestre egy pár napra, megörvendeztetni diákjainkat! A december 6-i közös Mikulás ünnepségen nemcsak az értékes csomagok találtak gazdára, hanem a szeretet is! Tanáraink is kivették a részüket a rendezvényből, énekeltek, ügyeltek a hangulatra, volt, aki krampusznak öltözött, bár inkább hasonlított egy angyalkára! Az „igazi” Mikulást Eckert Imre testesítette meg fantasztikus alakítással! Köszönjük! Thanks for our „old” and new friend! Hope to see you soon! Merry Christhmas and happy new year!
Szalagot tűztünk!++
2016. december 09., 10:58
Csodálatosan sikerült végzőseink szalagavatója, melyet a Marcziban tartottunk november 25-én! Ízelítőként szeretettel ajánljuk az egyik táncot, melyet Facebookos oldalunkon megnézhetnek!
Pályázaton nyertünk segítő eszközöket++
2016. november 21., 18:51
Közel 700 ezer forintot nyertünk a Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítványtól, mely összegből Mowego guruló járássegítőt és KiroMED Zéta gerincnyújtó gravitációs padot vásárolunk. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki, hiszen ezek az eszközök nagy segítséget nyújtanak az arra rászoruló gyermekeinknek!
Boldog Iskola voltunk, vagyunk, lettünk!++
2016. november 21., 18:47
Iskolánkban mind a gyerekek, mind a tantestület boldog volt eddig is, azonban immáron „hivatalosan” is Boldog Iskola lettünk: a címet Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony vette át. Diákjaink Színek című munkája elnyerte a Jobb Veled a Világ Alapítvány alapítóinak tetszését, ezáltal jogosultak lettünk a Boldog Iskola név viselésére. A továbbiakban részt veszünk a Boldogságóra Programban, mellyel célunk, hogy diákjaink még boldogabbak legyenek intézményünkben.
Nyolc számítógéppel gazdagodtunk++
2016. november 21., 18:11
Sikerrel vettünk részt a Számítógép a mindennapi társ 9 címmel elnevezésű pályázaton, melyet iskolánk az Országos Informatikai Programirodához nyújtott be. Nyolc számítógépcsomag megvételéhez és a hozzájuk tartozó billentyűzetekhez, egerekhez, monitorokhoz, a telepítéshez és a beüzemeléshez kaptunk anyagi hozzájárulást.